Over ons

BLUS DIRECT is in 2010 gestart door Oes Heemstra en in 2019 overgedragen aan Maikel Diepeveen. BLUS DIRECT is daarmee in 2019 onderdeel en product geworden van FIRE STOP Holland Detectie B.V. We zijn gevestigd in Vriezenveen (Overijssel) maar leveren onze systemen overal in Nederland. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met een passie voor brandveiligheid.

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden autonome blussystemen, welke naadloos aansluiten op de wensen en eisen van onze klanten.
Onze systemen zijn bij uitstek geschikt voor technische ruimtes (datacenters, schakelkasten) en laboratoria.  Niet alleen zijn dit hele slimme, maar ook duurzame en gunstig geprijsde oplossingen. BLUS DIRECT levert een blussysteem wat  24 uur en 7 dagen per week stand-by staat en alleen in werking treedt als het noodzakelijk is.

Natuurlijk weten we alles over onze eigen systemen, maar adviseren graag over uw bestaande brandbeveiliging en kunnen deze aanpassen zodat deze aan de hedendaagse veiligheidseisen voldoet.

Een brandmeldsysteem behoort een ondersteunende factor de zijn voor de mensen in een bedrijf.  We merken dat men zich vaak ongemakkelijk voelt om het systeem te bedienen of dat de brandmeldinstallatie zelfs een angstig gevoel oproept. Dit mag nooit de bedoeling zijn van een dergelijk systeem. Wij hebben altijd de intentie om de gebruiker van onze systemen een veilig gevoel te geven.

Wilt u meer weten over de systemen van BLUS DIRECT? Neem dan zeker contact met ons op!